Dagen efter!

Vaknar i Lindas lägenhet utav att Linda ligger och fiser i mitt öra och det stinker apa. Jag ruskar om Linda så hon ramlar ner på golvet, och slår sig i huvudet, där hon redan har ont. Men vad fan ryck upp dig!! En riktigt förbannad tjej sätter sig i soffan och börjar titta på tv, klockan har inte ens hunnit bli tio och vi båda tittar på varandra som att det var något jag borde ha ångrat igårkväll. Sedan skakar ja på huvudet och fortsätter min väg mot toaletten, där jag sket bra mycket. Kl tio gick vi ner mot törners för att köpa oss två feta mackor. Dem satt banne mig fint i kistan.

Efter mackätartävling som jag vann på ca 1 min, 5 sek och 9 hundradelar fortsatte vi vår färd mot loppisen där vi köpte en skål med gamla mynt i. Vem vet, om sisådär hundra år kanske man blir miljonär? Magen full och fynden i fickorna blev det en lyckad dagen efter!

På vägen hem till krokom fick vi se tomten med en spade på bussen, undra vad som händer under snön? Lindas mage börja kurra som torktumlarn i källarn, och det gott folk låter fan i mig inte bra! Odören som hon avger är så vidrig, men jag har känt värre men jag tar det med en nypa salt och fortsätter andas med min blodhundsnäsa. Man blir som förlamad som att en giftig orm satt sina huggtänder i mig.
Efter denna vackra roman så har jag fått tankar kring en karriär som författarinna. Vad tycker ni? vore det en bra idé? För allt det här var inte exakt hur dagen efter va.







Just nu umgås jag med
Olofssonl.blogg.se, vi insåg vårt miserabla liv och försöker sätta ihop det med några regler. Blandannat den gamla vanliga att inte äta godis, chips mm. Börja träna och blabla.



PARTY!!

Nu blir det fest :)

Sitter här i Lindas systers lägenhet, och lyssnar på party music... sen blir det att man drar till krogen :)
när jag sitter på bussen på väg in till stan så sitter det ett par unga killar framför mig och rätt som det är så hoppar en på den andra och börjar att slåss... Sen kommer hjälten (jag) och tar tag i ena killen och säger åt honom att sätta sig ner och sen fick ena hoppa av bussen... ja världen borde vara bättre om jag fanns överallt :P



imorgon ska jag rida på frösön och sen i aspås :) <3

Förlåt!

Förlåt att jag inte har skrivit något på bloggen min... men ska försöka att ändra det. jag har inte så mycket att berätt i mitt liv just nu... var hos Linda Olofsson igår och vi svullade i oss lite chips och godis... somnade vid 00:00 tid. och vi försov oss idag så jag var lite sen till skolan men det gör ju inget :p 
Vi hade Tema dag idag handlade om nazist och hur man beter sig på Internet... då var det en man som hade levt ett sådant liv, där han hade varit med i ett gäng men sedan förstog han att han inte kan fortsätta med det han höll på med det blev så att han börjde på komvux och läste upp sina betyg och nu har han 4 barn med en invandrare :) jag är sååå glad att han har förändrat sitt liv och att det har gått så bra för honom :) <3

imorgon är vi ledig :) skönt! ska rida då med Marie. det ska bli roligt :) längtar till sommaren för då ska jag kanske tävla Maries häst Glossy :) LÄNGTAR !! <3

Är Ledsen!!

Jag är hemskt ledsen över att jag inte skriver på bloggen. men det ska bli ändring på nu! men tyvärr får jag inte till bilder nu heller, Datan är fortfarande så seg...
Men har installerat Google Chrome nu så jag hoppas att det kommer att gå fortare nu framöver :)
har varit då på skolan idag innan det så hade jag sovmorgon till 12 40 idag. Så jag och Emma Lindé hade en brunchdejt tillsammans hemma hos mig :) Det bestod utav kokta ägg, tost, oboj, mjölk, smör, kaviar, och majonnäs. GOTT!

Efter jag var på skolan så åkte jag in till stan för att hämta upp Emmse gull, men fick även hjälpa henne med hennes ämne vilket var teknik, och vem har inte Teknik mer än jag???
sen åkte vi till ICA i Krokom för att vi var lite godis sugna :) Det bästa som finns är att man blandar choklad och tuttifruttinappar med varandra i munnen :) så GOTT!!

När jag åker hem får jag en god mat :) det är mamma som lagade maten brukar inte tycka om pasta men denna gång var det gått med pasta och någon bejkonstuvning med champinjoner.
När jag har ätit upp så skyndar jag mig ner till stallet och rider Casino :)


Nu måste jag Hissa en kändis igen :) Taylor Swift!
Dels att hon sjunger as bra!  Plus att hon har fått världens snyggaste kille !! Han var ju min ända tills jag såg brokeback mountain!
Nu ska jag gå och sova :)

Shit happens

Läste inte igenom innan jag publicerade, men vi sitter inte och dricker te nu. Vi har inte heller nyss kommit tillbaka från Ica maxi utan det var kl 20.00 när kung programmet solsidan började. Nu ligger jag i sängen och ska sova!

Natti allesammans!


Bilder

Heej, Linda Olofsson här!
Palmen och Julia var snäll att hälsa på så nu sitter vi och dricker Te. Vi har nyss kommit tillbaka från Maxi då Elin ville ha godis till det att solsidan skulle börja. Tänkte vara snäll och lägga upp lite bilder då hon haft lite problem med det:











Nu börjar jag snart att gråta!!!

Fan Datan är så jävla dum i Huvudet!!! För att det är såååå seg,  så jag skiter i att lägga ut några bilder nu i detta inlägg :'(


Nu har jag varit och ridit Musse pigg! Han är så duktig!! (hästen som jag brukar ibland rida på)
Han tjorvade lite med mig ville inte trava, utan galoppera ist det är ju mycket roligare, (vilket jag också tycker). 

Det händer att man rider förbi fönster så man kan snegla på sig själv när jag rider, och det är så fult när man tittar i sin spegelbild hur stor man är på honom,  han ärju så liten...

När jag har kommit hem så hoppade jag in i duschen som en känguru! och nu är jag ren som en ren, sen tar jag bilen in till östersund, för att träffa min underbara Linda Olofsson... ska väl kolla på sol sidan med Linda och julia :)

Som Sagt Kommentera Bloggen Min Och Säg Vad Ni Vi Läsa Om !!

<3

Emmas lillmage !

Haha det är så roligt att känna på en bebismage! nu har Emmas bebis blivit så gammal att man kan se när den sparkar utanpå hennes mage :)
och jag är så glad att jag fick det första ögonblicket med Emma att få se när ungen sparkar :) Det får man inte se eller känna varje dag :)
Appropå barn överhuvudtaget kan jag ju berätta vad jag gjorde när jag var liten! När vi flyttade hit till Aspås så var jag 2år och jag var väldigt grisig av mig... (enligt mamma) så var jag ute och lekte en april dag så skriker mamma på mig.
-Elin vad gör du!!
-jag tycker det är så skönt mellan tårna sa jag och kramade med tårna i hundbajs!! :O
äckligt! så skulle jag inte göra nu när jag är 18... Eller???

igår så tog vi det ganska lugnt !
vi gick till det stora huset där Emmas föräldrar bor i 
och pratade lite fick även höra att jag inte bara liknar Maria Montazami till utseendet utan även i sinnet :) bara det att jag pratar snabbare ;)
Havet - markens slut!


Nu ligger vi i Emmas stora SÄNG, önskar att jag kan få en lika stor SÄNG!
Vi ska väl upp snart och äta mat :) jag tror jag ska börja med LCHF som Katrin Zytomierska och träna som fan nu i två månader som jag har kvar på gymkortet... :) man vill ju va fit for fight för beach 2011 :)
Kommentera min blogg och berätta vad ni vill veta om mig. eller vad ni vill att jag ska skriva om!!! så skriver jag om det :)

Min mamma ville dö!

Drömde om min mamma inatt att hon ville dö!
usch! den va så hemsk så ja grät i sömnen! vi satt och diskuterade om att hon ville dö för att rädda andras liv med hjälp av att donera hennes organ och jag försökte ändra hennes tankar men jag hade ingen talan... Det är inte ofta att jag vaknar utav att jag gråter i sömnen... men den här drömmen fick mina tårar att rinna :/
Men innan vi somnade igår så såg vi på solsidan

haha roligare program får man väl leta efter!!! men dom där dryga grannarna kan dom ju få bli av med någon gång!!


mina katter hade lite roligt... mjaaoou!!


ledig from the school !!

Vaknade kl 10 30 idag och ville bara in på bloggen och skriva något, men jag ville bli färdig med den innan...
tog en tur med hunden i det sköna vädret. (-10)
Sen ringer Emma Linde mig så hon kommer hem till mig för att sedan åka ner till Krokom center för att hon skulle föra över pengar och köpa semlor. När vi var på ICA fick jag en impuls att slinga mitt hår så jag köpte färg till håret (blond), så jag och Emma har haft en hel eftermiddag på oss att slinga håret mitt. Är jättenöjd med resultatet !! Men innan vi började så åt vi semlor och drack TEA :)
på tala om mitt hår så fick jag mitt hår att likna Maria Montazami  idag efter slingningen :) stolt :)






Från mitt liv till kändis världen !!

Jag måste bara hissa en kändis i min blogg today, som jag beundrar skarpt, kunna vara en snygg playboy mamma på en och samma gång och det är Kendra Wilkinson som jag talar om. Hon är en bra mamma till hennes son och på tala om hennes man OMG, vad snygg han är!! Hon har iaf gått ner några åldrar. :P








Sover hos den bästa grannen ikv hon har blivit av med pojken för helgen. Hoppas jag kan får känna bebisen sparka i hennes mage innan jag somnar, tänk att jag ska bli en Tant Elin redan.. :) Barnet kommer att älska mig !!

Första dagen som bloggare

Jag har nu suttit och funderat länge på att om jag ska börja att blogga mitt liv till alla som vill läsa... KLART jag ska!! Alla dom som vill ska kunna få gå igenom det som jag går igenom.

Min blogg kommer att handla om allt mellan jord och himmel. Alla som läser MIN blogg kommer troligtvis vilja läsa den om och om igen...
mitt mål med bloggen är att jag ska bli rik på den så jag slipper att jobba med något annat... Vilken dröm kissie måste ha att vara blond och dum på samma gång och ändå ha en rik framtids kariär på det.. önskade ibland att jag kan vara lika blond och dum...

Men idag har jag då varit på den skolan som kanske inte har den mest rika framtids kariären och jag må säga att dagen har varit ganska tråkig...

När skolan är slut åker jag till den roliga staden som finns i Jämtland nämligen Östersund och är bara tvungen att köpa ett par leggins och en vit T- tröja (som om jag inte har det redan)

På Bussen på väg hem möter jag en otroligt rolig person som kallas för Dessan, en glad prick... Pratade även med några i byn på vägen hem och ämnet var om köns sjukdommar :O Vi pratade om gonore, herpes och även klamydia... fick även veta att man kan få klamydia i munnen och i ÖGAT!! fattar inte riktigt hur men men.... alla som har haft oralsex tänk på klamydia i munnen tänk DIG att du har klamydia i munnen och sen måste du ringa alla som du har hånglat med under en viss period!!! Det blir nog en dyr telefonräkning!!

När jag kommer hem ringer jag till min vän i Aspås Elina Linde, och det är hon som har hjälpt mig med bloggen! Tack !!

Imorgon blir en ny dag och ny händelser! See YOU!