här är jag när jag dyker med en haj!!! :O

Åh fan vad jag vill dyka i sommar! Här är jag när jag dyker i turkiet! Med Linnea :) Saknar dig gumman vill att du kommer hem nu!!
Idag har jag varit på skolan och longera :) gick bättre idag att hålla koll på linan :P
Nu ska jag gå en sväng med hunden och sen far jag till tulleråsen och ska rida Glossy :)

Big Brother!

Fan vad jag älskar det programet :) men vissa är ju mer störiga än andra... Vill inte säga något namn men Katarina är ju den jobbigaste människan som är där nu, fy fan! Porr dansar och är lärare näää! Där går gränsen!!
och tror att hon är Guds bästa barn nä jag tror inte de va!!
Och Sonja mmm synd att hon inte fick ha kvar sin sjukdom under hela programmet... (fettma) Martin som tyckte om hennes rumpa... oj då den var visst kvar den...
Men ändå så är hon så jävla rolig !!! :D

Ja du!

Hej på er :) förlåt att jag inte skrev i lördags och igår... jag var ju iaf med Frida Larsson i lördags på stan... sen blev det att jag följde med henne till Alsen... :) det var ju snällt att jag fick följa :)
jag känner miig mycket bättre i halsen har inte alls ont. var hos doktorn idag och han kollade i halsen och tyckte det såg bra ut.
Sen när jag hade varit hos doktor åkte jag till aspåsnäset och red musse :) Gick jätte bra!! Han är så mysig :)
när jag kommer hem så vara bara att byta om lite snabbt för då skulle jag och mamma åka till mormor och fika :) Gott :)

Ska till stan!

Idag ska jag in till stan och träffa Frida Larsson :) då ska vi nog sola solarium och fika :) som vanligt. och det kommer säkert vara så att Frida ska köpa några kläder också  :P och jag kommer säkert få säga stopp till henne som vanligt :P
Men det är alltid lika roligt att träffa Frida Larsson hon är den goaste personen i hela världen! stumpan där!!
Hon är helt enkelt bäst!


Hoppas jag mår bra imorgon så ska jag rida glossy hade jag tänkt! :) har inte ont något nu eller så i munnen... så det blir säkert en ridtur imorgon :)

En gubbe köper kondomer på ica maxi! HAHA!

Jag och mamma var på ica maxi och handlade lite mat idag. vi provsmakade choklandbollar och bestämmde oss att köpa en kartong med chokladbollar :) sen provsmakade vi en nudelvock... (stavnig) och bestämmde att vi skulle äta de imorgon :)
Sen när vi börjar närma oss intima sakerna så ser jag en gammal gubbe typ vid 60-65 års åldern läsa på baksidan på en kondomförpackning... :O och sen valde han med jordgubb såg jag Hahahaha!!! Fy fan! Han kommer säkert få det mysigt med frugan! Hahah.... och mamma såg att jag skrattade så hon frågade vad jag skrattar åt? haha så berättade jag de för mamma :P haha!
Får mig att tänka på pensionärsjävlar... haha!!
Sen kommer vi hem och ser att valpen har tuggat på en kabel och det var inte så bra...
sak väl in till stan sen ikv och titta på film hoppas jag :)
kommer mer sen om min dag :)

hembakade semlor!!!

Mmm vad gott med semlor säger jag bara !!
var ute en sväng med chippen och när man kommer hem har mamma gjort semlor :) alltid lika gott och klibbigt! :)
Mums :)

Glee :)


svar från doktorn!

Jag var ju då på sjukhuset idag i östersund och han tyckte det såg bra ut :) hoppas på  det nu då :) ska dit igen på måndag bara för att se så att allt är bra  kl 11 :)
ska inte på skolan imorgon heller, men åker väl på skolan och sen på återbesök på måndag då :)
fick ett Sms av min granne som jobbar på granngården i änge och hon ville ha ett brev som handlar om mig och varför ajg vill ha det jobbet så nu hoppas jag på att jag får jobbet i sommar och kanske lite nu, på helger. :)
det är ju alltid roligt med pengar :)
Tummet upp för att allt blir bättre:)

*Ska åka snart!!

Åh! Nu börjar nervositeten komma ordentligt i magen min... :O
jag vill verkligen att jag ska må bättre nu... jag vill inte ha ont i käften längre.. :( Snälla gör så att det går över!!

Åh fan säger jag bara !

Jaha... nu har jag varit på hvc i krokom för att kolla halsen, och nu säger dom att det är värre igen så doktorn jag var hos har nu skickat mig till östersunds sjukhus för att gå till någon som är bättre... :/
Känns ju inge vidare bra när man aldrig blir riktigt frisk, men jag hoppas det blir bättre efter att jag har fått varit på sjukhuset i östersund...
men jag får berätta sen hur det har gått...
jag har inte plggat än på någon med det blir väl ikv hoppas jag :)





Hoppas det går bra!



En riktig VÄN! <3

Detta skrev linda om mig på hennes blogg Gud vad lycklig man blir när en av sina närmsta/bästavänner skriver något sådant fint puss älskar dig :)


Det finns personer i mitt liv som jag verkligen aldrig skulle vilja förlora, en av dem är Elin Palmqvist. Du finns där för mig, oavsett vad. En riktig vän är en sån som får en att känna sig trygg, som man kan berätta precis allt för. Hör av sig och frågar hur man mår och vad man gör, utan någon speciell anledning. De får en att le och skratta. De ställer upp till tusen no matter what. Behandlar en som man själv vill bli behandlad. Precis som du Elin. Varenda telefonsamtal av dig, får mig att  känna mig så oerhört uppskattad, du ringer och frågar vad man gör, hur man mår och bara kan prata om vad som helst. Vi får varandra att skratta och har alltid så roligt tillsammans, jag hoppas att det kommer fortsätta så och att vi nu framöver hittar på så mycket som möjligt som man sedan kan blicka tillbaka till och skratta åt. Vi ska göra allt vi bara kommer på, inget ska ångras, för jag vet att med dig kan det inte bli mer än roligt!  

Livet är inte lätt, men med dig i mitt liv blir det så mycket lättare. Kände det idag när allt blir tungt och du helt plötsligt ringer, var inte lätt att hålla allt inne, men i nästa sekund får du mig att skratta. Åh älskade vän lämna mig aldrig.


Jag vet inte vad jag ska säga.... Jag vill skriva något sådant fint tillbaka till dig men det skulle bli en kopia av de du srkev till mig fast det skulle ha stått Linda Olofsson ist för Elin Palmqvist...
Men du är den person som jag pratar allt med, som ajg vill göra allt med.... finns inget stopp med dig! jag ser alla möjligheter när jag är med dig :)
älskar dig ! och jag ska aldrig lämna dig !!! <3





doktorn idag igen...

Haha jag har precis kommit hem från hvc i krokom haha... gud vad jag skratta den här gången också... :P
ska dit imorgon igen och se om det börjar ge med sig :) hoppas på de...
idag fick jag ingen spruta utan jag fick en bedövningsspray ist, haha kände as konstigt när det började att verka... :P 

Gud vad hungrig jag är... doktorn sade att jag fick inte äta något förrens bedövningen är borta... och jag hoppas det försvinner snart för ajg är skit hungrig...


kommer förmodligen att vara hemma imorgon men kanske att jag går på skolan på fredag :)
ska bli skoj de... NOT!



Var till doktorn i Änge igår kväll!

Men gud vad jag hade ont i halsen, och nu vet jag varför :P
jag hade så ont igår kväll att jag knappt kunde svälja mitt eget saliv (usch) så när mamma kommer hem från mötet ungefär kl 20 00, så ringer vi hvc och ber dom om råd. och förstås säger dom att det finns inget att göra... men sjuksköterskan sa till mamma att hon skulle ta kontakt med en jourläkare så skulle han höra av sig och det gjorde han...
han ville att vi skulle komma direkt till honom så vi skyndade oss till bilen och for snabbt som ögat... :P
när vi är där få han undersöka min hals och han säger att det är en halsböld! :O och den höll på att sprick vilken sekund som helst.
Han sade till mig att han var tvungen att ta hål på den där innan den spricker av sig själv. så han tog en bedövningsspruta och bedövade halsbölden min. och jag må säga att bödövning och var är inte gått!
Men de värsta var att bedövningen verkade inte på mig så han fick ta en till spruta av samma dos och den funkade inte heller så då fick han ta en bedövningsspruta som var lite starkare. Men icke! Den hjälpte inte heller... ! så han fick ta "operationskniven" och skar ett snitt utan bedövning det måste jag säga att det är inget att rekomendera fy FAN vad ont de gjorde!!
Men den doktorn är den bästa doktorn jag har varit hos fan vad jag skratta ! han var köng !
Och idag ska jag på återbesök men inte hos honom utan här nere i krokom... får se hur det går...





You know you gotta be strong!


Låten som får mina drömmar att bli sanna ! :)

Åh sämst dag!

Idag har jag:
varit på skolan, började 08 20 och slutade 09 50. men min lärare skulle till stan så vi fick gå då när hon skulle gå och då var kl något vid 09... ? men flitig som jag är så jobbar jag på! sen äter jag lunch på skolan och sen därefter tar jag 12 bussen. går på stan en sväng och köper nya skinnhandskar ;P och en nå BH...
tar bussen hem kl 14 10 och möter mamma i krokom, vi går in på apoteket (mamma skulle hämta ut några mediciner) och jag har fortfarande ont i halsen så jag bad mamma köpa halstabletter också. Men inte hjälper dom inte... :/ sen åker vi hem från krokom till Aspås :)



Varför dagen suger, är för att jag har inget att göra!!! :P

Här är mina underbara kusiner och syskon :) Ville dela med mig min galna familj... :)


Kommer mer sen :)

Kom ihåg att kommentera!!!

ville bara påminna er att ni ska kommentera och berätta vad ni villl jag ska skriva om... så lovar jag er att skriva de ni vill !!
Så snälla gör de!!!






Mys låt!

Var bara tvungen den är ju så bra !!

Till Dig Sandra!

Sandra ville att jag skulle ha massor med bilder på valpen (Challe)
så här får du massor av  Challe!
jag tänkte bara säga till dom som vi gå ner i vikt på ett jätte enkelt sett är att skippa smör, ost och bara dricka vatten till Frukost, lunch och middag. visst låter det lätta att kunna göra och man rasar i vikt! jag har gjort det och jag ser skillnad... iaf på vågen!
Sandra ville även se fler bilder av mig :O :P <3

Zombie world!

Idag är jag bara hemma igen för att min förkylning inte vill ge med sig. Blir så less på att ha ont i halsen.


Fan vad jag drömmer konstigt nu förtiden..  inatt drömde jag att det var värsta stormen och alla människor var zobies, och de ända människorna på jorden det var jag, och en till och det var Elina Lindé. Alla hus hade typ som blåst iväg. Och bland alla Zombies som gick med händerna framför sig, drägglande saliv så var vi också tvungna att spela som en zobie.. så när jag vaknade hade jag en stor pöl på min kudde efter allt drägglande... Det tyckte jag var rätt så rolig... HAHA.
Idag kommer det att hända rätt lite för min del ska plugga som ett djur så jag kan proven denna vecka. har en inl.upg och två prov och alla proven handlar om hästar... :)



Bilder som jag tog igår med mig,Chippen och Challe!
Men jag kommer att lägga upp åtminstånde 2 inlägg till idag så ni får fortsetta att läsa min blogg :) !!!!!!

kommentera!!!

Har inte roligt så jag sätter mig väl här då och bloggar lite... snart blir det solsidan och efter de så är det bara väntan på BB :)
Snälla kommentera och berätta vad ni vill att jag ska skriva om denna vecka :) Jag lovar er att jag ska skriva om de ni vill :)




Den här låten gillar jag :)



åh mys musik från mig :)


Har fortfarande ont i halsen!

Hej Hopp! Eftersom jag har nu  lovat att jag ska blogga varje dag nu i en vecka så ska jag ju göra det också!

Har inte gjort så mycket idag har bara druckit Te för att se om min hals blir bättre men jag känner inte av något än...

Igår var jag, Linda och hennes kille Gregor (Tobias som han heter egentligen) på marknaden som är varje år vi denna tid på året i östersund. Rätt så mycket folk men gick inte där så länge... Utan vi gick på kebabbaren där jag åt en hamburgare och Linda och Gregor delade på en kebabtalrik :)...
I samma veva när jag äter ringer mamma. Hon ber mig att åka till lillänge för att köpa vaccination för mask till valpen. Klart jag kan säger jag och sen efter att vi hade ätit så åker vi dit med min lilla masta... och jag kan säga den är inte så stor som jag tror när jag ska parkera :P
När vi hade köpt rätt vaccinations medicin så går vi till djurmagazinet. Där kollar vi på råtter och annat dyligt. usch!! köpte även en pipboll till valpen, eftersom chippen har redan en pipboll så dom slipper att bråka om en...
Nästa helg hoppas jag på att få följa med Frida Larsson till sundsvall, och titta på henne när hon ska tävla i hoppning :)
Får se om min hals är bättre imorgon så jag kan gå på skolan :)

Här kommer det lite bilder som jag och Linda tog när vi åkte skidor i Krokom mot Näldsjön :)
Jag måste ju bara prata om melodifestivalen!!! FAN vad ALLA suger!! Ingen var ju bra egentligen! alla låtar suger ! den enda jag kunde tyck skulle vinna var mannen i den gula rocken :) han var ju rolig att titta på... och låten var ju bra... :)
Tack för mig kommer mer imorgon :)

Det kommer snart :)

Hej ! Nu måste jag skärpa mig med bloggen min !! Fan det var ju as länge sän jag skrev här nu men jag har som inget speciellt att säga... Jag har ju haft lov nu i en vecka :) och då har jag varit i Emmas stuga :) och sen har jag varit hemma och jobbat en dag på vålbacken :) samma dag blev jag sjuk och fick feber och halsfluss, inge vidare trevligt...

Nu mår jag bättre men har fortfarande ont i halsen så det gäller att jag vilar... NOT :P orkar inte de!

En liten incident hände med hundvalpen som vi har. Han satt maten i halsen igår, som tur var att jag var där och såg de då när ingen visste vad man skulle göra. Så jag tog tag i valpen och hede han upp och ned och skakade lite. efter en stund hängandes upp och ned fick han maten att komma på rätt plats. Ibland är det tur att jag finns :)

Idag ska jag in till staden ska bli skoj :)

Jag lovar nu att jag ska blogga varje dag i en hel vecka!!!  Så då måste ni läsa!!! :)



Länge sen jag skrev nu!

Hej jag måste säga att det var länge sen nu jag skrev på bloggen... FY PÅ MIG!!!
Men nu blir det :)
Det har hänt lite nu som jag kan berätta :) Frida Larsson kom hit och hade hoppträning för mig :)  gick väl så där men det var kul att Frida kunde komma :)
Här ser vi henne rida Glossy :)
Söndags var vi och kollade på VALPISEN vår som kommer förmodligen att heta Schalle!
Visst är han SÖT!!??
sen har jag inte gjort så mycket  :P varit ute och gått måste ju röra på fläsket :P
tog lite kort på chippen då :P