jobba

Börjar kl 15 00 och slutar 22 00 ikväll orkar inte jobba.... imorgon ska vi till min kusin olivia som fyller år och fira henne, ska bli roligt :)
 
 
Lat är vi idag !!!!
 
 
 

Shoppingtime

Nu ska jag och lilla syster Linnea gå på stan :) får se om det blir något nytt, men jag tror inte det... för jag måste spara pengar, så att jag och Älsklingen ska kunna åka utomlands, efter att min vikarie tid på hemtjänsten tar slut... 
 
 
 
 
 
 

Gymmet!

Har varit på gymmet idag och tränat lite :) gick bra men det var jobbit!! körde lite som min kompis Erika, som har presterat jättebra och gått ner mer än 6 kilo. Ni kan gå in och kolla hennens blogg (ereeka.se) på hur hon tränar och kanske kan ge insperation för jag fick väldigt mycket insperation av henne från hennes blogg :) 
 
Gym passet såg ut så här för mig :)
 
*Springa i 10 minuter på löpband
 
*Knäböj med stång ovanför axlarna 
 Statisk planka                                                             x 2
 Rygglyft 
 
*Springa 10 minuter på löpband
 
*Höftlyft med boll 
 Lateral raise                                                               x2
 Reversed crunches
 
*Springa i 10 minuter på löpband
 
*Sidolyft (magövning)
 Reversed crunch                                                         x2
 Dips 
 
 Sidolyft
 
 
 Reverse Crunches
 
 Lateral Raise

Helgen var grym!

 
 
 
 
 
 

10 kilos gädda :)

Har länge gått och väntat på denna dag då jag och Älsklingen min ska iväg och fiska :) vi åker till Olles mammas kusins gammelbua och ska natta där i två nätter :) jag hoppas på att gammelgäddan ska dyka  upp, tänk att få upp 10 kilos gädda på metspö :P skulle varit grejjer det!! :) 
 
Jag har inte haft tid till att gymma har dels haft jobb och sen har jag ridit, och nu över helgen kommer jag att vara borta så på måndag får det bli gym ist :) 
 
Hoppas att vädret blir bättre, dock så sägs det att det är bra fiske när det regnar men jag vill inte bli så blöt...
 
 
Mina fina vovvar! Älskar er verkligen av hela mitt hjärta. 
 
kommer mer info/ om fisket efter helgen :) 'Nu ska jag packa det sista in i bilen sen frar vi :)
 
 

vad ska man göra nu!?

Kommit precis hem från gymmet, idag gick jag på gåbandet i 10 min som uppvärmning sen gick jag till maskinerna och tränade hela kroppen armar ben och mage :) gjorde även övningar tex utfall och situps på en boll :) sedan gick jag i 20 min på gå bandet som avslutning :) nu ska jag ta en banan efter träningen som tog 1 timme ganska precis. och sedan åka hem till kära Aspås till mina ÄLSKADE hundar kanske tar jag en långpromenad med dom också när jag kommer hem :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

oj då!!!

Sjusovarn idag, brukar vanligtvis inte sova så länge som till kl 10 men vaknade vid 13 00 idag och känner att dagen är lite förstöd, men det går nog att ordna. :) Det ända jag vet, är att jag ska till gymmet och träna. :)  Måste säga att det är sjukt härlig kännsa i kroppen idag lite träningsverk här och där ,hehe :)
 
 
Ska snart äta min brunch och den får betså av keso och hallon :)
 

GYM PASS

Känns skönt av att ha gymmat! Nu gävlar ska jag köra på och bli fit! sen efter gymmet gick jag och Linda till Mcdonalds och jag åt 5 cheesehamburgare medans Linda tog BIG MC gottt :) HAHAHAHA NÄRÅ!, vi gick faktiskt till törnes och jag tog en räksallad och Linda tog en Dagens med fisk och potatis :) 
 
 
 
 
 
 
kommer att lägga ut hur jag tränar och vad jag äter!!! 

Härligt!

Ja nu har jag tänkt att det ska bli ändringar med mitt liv ordentligt!! Dels att jag ska börja blogga eftersom det är rätt roligt samt att jag ska börja att träna och gå på gym och äta hälsosammare :) och jag tänkte att ni kommer hjälpa mig på traven för nu kommer jag inte vilja misslyckas :P nu när jag går ut med det på bloggen :). dock har jag inget gymkort men ska försöka att hitta ett idag och börja skriva in mig så jag kan börja ordentligt :)