Fika!

Idag har jag Träffat världens bäst människa, nämligen Frida Larsson, ( flarssons.blogg.se ) och åt frukost på törnes :) Det är alltid lika roligt att fika eller träffa Frida, för det har hänt alltid något spännande i våra liv, då brukar vi då ändå träffa varandra en gång minst varje vecka. :) Fick även se hennes snygg bil och hennes tatuering ;). åkte vidare till skolan efter att ha varit med Frida en stund på stan. Efter skolan så åkte jag direkt till stallet i Aspås och red Glossy, gick bra.

Nu har jag varit och klippt mig :) Pernilla är så duktig. ALLTID lika NÖJD!
Linda!!!

Nu vill jag ha SOMMAR!


Usha vad kallt det är ute... HAHA! Nu låter jag som min granne :P varje måndag så tar vi alltid samma buss och allt han pratar om är vädret eller hans barn. Tillexempel idag när jag väntade på bussen så kom förståss han, och jag tänker i huvudet vad han kommer att säga. så det första han säger är huvva det är kallt ute nu! med en sådan gubb dialekt... så tänker jag: Ja har du märkt det nu?... :P
Märkte redan de innan jag gick ut utan för dörren... :P


Så därför vill jag ha sommar nu !!!
Då man kan bli brun och äta glass! :)

Min hunds ena bebis kommer att bli av med ena ögat...
men det kommer att gå bra ändå :)

Har kommit hem nu!!



Åh entligen har man kommit hem till hålan igen...

RESAN HEM gick bra! var och handlade lite saker på IKEA, det var såå roligt :)

Jag har haft en riktigt rolig helg i stokholm, fast vi gjorde inget speciellt som man inte kan göra i östersund... tex att vara på badhuset är ju inget speciellt.. :P men det var roligt att träffa Oliva, som är så pratglad :)

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra imrgon när det är alla hjärtansdag... men det blir väl att sitta hemma och ruttna... Jag få pussa på chippen :)
Nu saknar jag Min Linnea!! jag vill att du kommer hem NU!!



Hoppas en träff med Linda på Tisdag efter skolan :)






Emma är med barn Eller är hon bara fet??

Nu blir det mys med Emma och Olivia framför tv:n










Hon måste vara Gravid!! :)

Åh jag längtar till du kommer ut pyret!

ge mig inspiration!

Idag: vet kag verkligen inte vad jag ska skriva om. vi har inte gjort så mycket idag.

Vi hade tänk oss: att ta med oss Olivia till badhuset men där var det fullt med människor som skulle tävla i simmning. så det blev inget bad för oss idag heller...
istället var vi ute och skottatde snö så vi slipper imorgon bitti när vi ska till att åka hem...

Nu: sitter jag och Olivia och tittar på Bamse och den lilla Åsnan. Det får mig att tänka på när man var liten och var sjuk... Då kolllade jag alltid på Bamse för då trodde jag att jag skulle bli lika stark som honom, men det fattade jag inte då. som tur är att jag förstår nu at

Träning: Det var länge sen nu, när jag tränade kanske får bli träning på tisdag då när jag har sovmorgon!

SAkNAR MIN LINDA!!!!



Chokladbolls!

Kan inte göra så mycket idag när det är sådant oväder som det är...
så jag, Emma och Olivia valde att baka Chokladbollar.
Varje gång jag och Emma ska baka glömmer vi alltd någon  ingrediens, Tex idag så glömde vi sockret. Då när vi hade rullat halva smeten i bollar så kom vi på att vi glömde att he i sockret. så vi tog alla bollar som vi hade gjort, och la dom i bunken igen i en klump och det var bara att ta sockret och kladda på igen... men som tur är så har vi ju våran kladd fia som kunde hjälpa till.

Lyssnade lite på låtar då när Emma och Olivia var ute och skottade snö och jag tycker verkligen om den låten som idol sjung! All I need is you!

Snö storm !

Nu sitter jag och Ronja å tittar på barnkanalen eftersom det är värsta vädret här i stockholm...
Det är kaos i trafiken... bussar är inställda, och pendeltågen går inte...
istället för att vi gick till badhuset med Olivia idag så gick Raonja och Olivia ut och skottade.. men det gick inte så bra. När de var färdig var det lika mycket snö kvar ändå :P
och vi som hade tänkt oss att gå ut i kväll, det blir nog inte så...
Hoppas vädret är bättre imorgon då hade vi tänkt att gå en sväng på Staden :)
Igår såg vi på love and other drugs, Den är så grymt bra, och omg Vad han är snygg !!
Emma och Ronja mobbade mig, för att jag tycker att han är snygg... De tyckte att han hade stora ögonbryn som han kanske hade men Han kan ha hur stora ögonbryn som helst ändå är han snygg !
omg !!

whiteroom!

Imorgon ska jag vakna. Sen ska jag och Emma ta hand om Olivia (Emmas kusin). vi hade tänkt oss att gå till badhuset som det bara tar 8 minuter att gå till. sen ska vi hem igen och äta mat och sova en stund.  När kl börjar närma sig för utgång ska jag och Ronja rötott ut i stockholm och förhoppningsvis på något roligt ställe. :P hoppas jag får se en kändis som jag fick göra sist jag var här :) då fick jag ju Träffa Felix killen ! Tog hans autograf också :)
Närå!!
Det är as kul i stockholm har bara varit där i en gång i mitt liv och det var för ett halvår sedan (i sommras)
Vi somande på TC på golvet som tur var så han jag vakna då när vakten kom så jag kunde väcka de andra :)
sitter lite och pratar så får man höra att man är ococial :O

Sööt
Imorgon blir en spännande dag :) see you tomorrow !
<3

skäll!

Idag har jag varit hemma pga min onda rygg jag kan knappt gå... fick ta upp mormors gamla kryckor som var i garage igår som jag kunde stödja mig på. som tur det annars kunde jag inte ta mig någonstans. Men imorse när jag vaknar kl 09:23 så mår jag ganksa bra känner att jag inte behöver ha mormors kryckor utan jag kan böja mig ner och allt, jag säger till mamma:

- jag struntar att vara hemma och sticker på skolan ist, säger jag glatt.
- Nääj! Det gör du inte alls det! Det är inte bra att du ska rida om du har ont i ryggen, svarar mor min arg tillbaka.

jag vänder mig om med en sorg i bröstet. Går till köket och ska försöka se vad jag kan äta. Jag kliar mig i huvudet och ser bollnäs fil mitt framför mina ögon, tänker inte så mycket utan jag tar den i min högra hand och börjar att plocka fram en djuptallrik och en sked. När jag når fram till bordet så säter jag mig på en stol, och börjar att äta.

I min förväntan att filen smakar som vanlig fil så smakar den vanilj! jag blir så glad att jag äter upp allt!

Det tar inte så lång tid tills jag vill ha pop corne men när jag öppnar microon så råkar glas skivan rammla i golvet och går sönder.. inga pop corne där inte för min del...

pling! säger det i mobilen och vem skriver till mig :O Jo tro på Fan att det är Grannarna som vill komma på fika :) Emma hade bakat mockarutor, ganska gott faktiskt. (trodde hon sög på att baka) :) Får skäll av Emma att jag inte bloggar något så jag bestämde mig att blogga om min dag idag :)

Nää dom entligen går så börjar jag med svenskan som ska vara inne imorgon. tar fram papper och penna och börjar svara på frågorna som fröken har ställt. i förväntan att det ska ta en oendlig tid, så går det förvånads fullt snabbt.

Maten börjar närma sig vi denna tid som var runt 17 00. kliver jag upp ur soffan och Pang säger det i ryggen ! helvete jag som inte hade ont idag ! Men tro på fan att jag har ont nu igen !!
Som tur var maten god.
Men det är lite svår att äta nu när man har precis percat tungan... med en svullen tunga, kan man knappt prata jag kan knappt säga R och S, känns lite knepigt.

Nu lyssnar jag på Taylor Swift : You belong with me.

Den är grymt bra!

kl 18 10 är det huset fullt på kanal tv 4 komedi... grymt bra!!!