Hemma!

idag så har jag stannat hemma från skolan känner mig lite förkyld också skulle vi till bydalen för att åka slalom, så jag kännde att det var lika bra att vara hemma från skolan idag...
så nu är jag med Linda Olofsson och vi har varit ute med the dogs en sväng :P det var mysigt :)

ni som inte vet!

ni som inte vet så har jag färgat håret :)

jobbar!

idag så vaknar jag och ger älskling frukost på sängen :) mysigt ! Älskar Olle! sen åkte jag till jobbet och hittils så har det gått bra :) men ska gå bättre :) och nu på Onsdag är det 100 dagars och då firar jag tillsammans med klassen och BÄSTA OLLE!!!! ska bli awesome :) 

Hoppning!

Idag ska jag på tusse träning för första gången :) och det är tur att jag har BÄSTA HÄSTEN att rida på  och BÄSTA JESSICA som kommer att hjälpa mig (Ägare till Per)!
Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade kl 12 och åt en mjukmacka med ägg och majonäs MMMMM vad gott det är :) sen tittade jag på filmen Bröderna Karlsson, den var as roligt! och nu är jag här vid datorn och klockan är snart 15:00. nu ska jag bara hoppa in i duschen och göra mig iordning, skjutsa mamma och pappa till kalas i dvärsätt och sedan bege mig till stallet!
Igår: var det en tragedi fick höra att några bekanta dog i en skoterolycka... HEMSKT! men över de så skulle vi rida på skolan. vi skulle hoppa på skolans hästar och det fulaste var att jag kunde inte bästemma mig åt vilket håll jag skulle svänga åt efterhindret så hästen vill till höger och jag till vänster hästen bytta och jag bytte så vi höll på att köra in i väggen men som tur var så gjorde vi inte det (STACKARS HÄST) sen skulle jag till bästa Emma Lindé och träffa Alicia hittade typ inte dit där dom precis har flyttat (Torvalla) jag gick som en yrad kyckling men tillslut hittade jag dit :) det var mysigt att få äntligen träffa dom!
Efter det så åkte jag och bästaste Linnea Sivertsson till frösöhästgård och finner min häst liggande i boxen och gnyr! (han har haft problem i magen) jag går in till han och klappar honom och tror att han ska ställa sig upp när jag kommer in.. (Är inte bra om hästen har varit dålig i magne och ligger ner det kan handla om kolik det var därför jag var rädd) men tillslut ställde han sig upp och var hur pigg som helst ute i friska liften :P Han är BÄST!!!!
Har även bästämmt mig vilken klänning jag ska ha på balen :)
och nu ska jag göra mig iordning inför dagens händelse!!!! :)
kommer mer sen då bertättar jag hur det gick och förmodligen har jag med mig några bilder från träningen också :)