Är Ledsen!!

Jag är hemskt ledsen över att jag inte skriver på bloggen. men det ska bli ändring på nu! men tyvärr får jag inte till bilder nu heller, Datan är fortfarande så seg...
Men har installerat Google Chrome nu så jag hoppas att det kommer att gå fortare nu framöver :)
har varit då på skolan idag innan det så hade jag sovmorgon till 12 40 idag. Så jag och Emma Lindé hade en brunchdejt tillsammans hemma hos mig :) Det bestod utav kokta ägg, tost, oboj, mjölk, smör, kaviar, och majonnäs. GOTT!

Efter jag var på skolan så åkte jag in till stan för att hämta upp Emmse gull, men fick även hjälpa henne med hennes ämne vilket var teknik, och vem har inte Teknik mer än jag???
sen åkte vi till ICA i Krokom för att vi var lite godis sugna :) Det bästa som finns är att man blandar choklad och tuttifruttinappar med varandra i munnen :) så GOTT!!

När jag åker hem får jag en god mat :) det är mamma som lagade maten brukar inte tycka om pasta men denna gång var det gått med pasta och någon bejkonstuvning med champinjoner.
När jag har ätit upp så skyndar jag mig ner till stallet och rider Casino :)


Nu måste jag Hissa en kändis igen :) Taylor Swift!
Dels att hon sjunger as bra!  Plus att hon har fått världens snyggaste kille !! Han var ju min ända tills jag såg brokeback mountain!
Nu ska jag gå och sova :)

Kommentarer
Anonym säger:

tur att det inte var svenska hon behövde hjälp med... ;)

2011-01-19 | 07:07:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback