Plugg Plugg

Igår pluggade jag jätte mycket tillsammans med Älskling han hjälpte mig att förhöra mig, gick bra.
idag måste jag plugga igen tråkigt!
tittade även lite på världskuppen i hoppningen då ver Rolf-göran med gick bra, men hästen rev på ett hinder och fick fyra fel men han fick poeng ändå så det gick ju ändå bra :)
Nu är jag sjukt sugen på att hoppa Per men det är lite sent för det idag och dessutom ska jag på träning på onsdag för Lotta Nordmark så det löser sig nog ändå :)
Här är jag med mina nya chaps och ridskor :)

köp galen!!!

Efter att jag hade slutat skolan igår så åkte jag och Agnes en sväng till HÄST É BÄST i torvalla där köpte jag nya chaps till mina ridskor super fina var dom!
Jag måste säga att HÄST È BÄST affären var väldigt bra det fanns verkligen allt ridstövlar (som var super fina), hjälmar, jätte fina träns, grimmor, ridkläder, massa chapps, ja allt som en ryttare behöver!
och jag vill ha allt som finns där!
Sedan åkte jag och lämnade av Agnes där hon bor, efter det hämtade jag Linnea S för att vi skulle åka iväg och rida våra pollar i frösöhästgård! gick jätte bra! efter att vi hade varit och ridit så fixade vi lite mat i Linneas fina lägehet.
sedan hämtade jag Olle för att vi skulle åka hem till mig så jag kan plugga på provet som vi kommer att ha nu på tisdag! Så jag ska börja med det snart! och Älskling ska få förhöra mig på mina upg som jag har med mig hem!

FESTA!

åh det far sjukt länge sen jag var på krogen och festade så jag hoppas ikv att jag går ut med älskiling, linnea och linda :) det hade vartit det bästa !!!!!!

nu ska jaag iväg och rida trendmaker tillsammans meed linnea så då ska jag lägga fram mitt förslag :)
skriver sen så ni får lite bilder också :)

hoppträning!

Idag ska jag iväg och hoppa per :) hoppas det går bra :) Men det gör det alltid :)

Idag så har vi haft en lektion det var religon och sen slutade vi kl 09 50 så det var skönt men ibland så känns det meningsslöt att åka till skolan bara för en lektion som är inte nödvändig :P

Och nu har jag precis pratat med världen härligaste tjej Linda olofsson :) för hon har kommit hem från thiland :)

HAHAH skönast!!!


I´m back :)

Hej! nu har jag tänkt att börja blogg igen :) jag vet att jag har skrivit det förut men nu känns det bara bra!
Jag kommer att skriva om hur det går för mig både i skolan och i stallet :)
Och nu så rider jag två hästar Per och Trendmaker som står i världens bästa stall (Frösöhästgård). på söndag så kommer det att vara pay and jump där så jag ska vara med på Peran, för andra gången så jag hoppas det går bra :) men det tror jag :) och förhoppningsvis ska jag tävla lite i sommar med honom :)
Skolan går väl bra jag har det bästa schemat man kan få :) så det är as härligt!
det är tänkt att jag skulle plugga nu men jag fastnade här förtillfället..... :P



MITT MÅL EFTER STUDENTEN
jag ska tjäna pengar och åka kanske utomlands och jobba.... men jag börjar här hemma en stund innan jag åker... :P då ska jag jobba på frösöhästgård och även på frösö zoo förhoppningsvis :)
och förtillfället jobbar jag på svenska dagbladet och nu till helgen får jag jobba hos inger varrannan helg så det blir as bra :)
mina hästar som jag rider :)